Esther Schog Fotografie

 

 

Leuk dat u de tijd genomen heeft de schoolfoto's van uw zoon of dochter te bekijken! 

 

Links bovenaan op de inlogpagina ziet u de foto's van uw kind. Met de pijl kunt u door zijn/ haar album lopen. U heeft de keuze uit losse foto's of meerdere voordeelpakketten. Het voordeelpakket bevat altijd een groepsfoto en foto's naar wens van 1 kind. Heeft u meerdere kinderen die ik op school gefotografeerd heb, dan bestelt u per kind een pakket. Kiest u eerst een pakket naar wens en klik vervolgens binnen dit pakket op de foto van uw keuze. Zo weten wij welke foto's u wenst en zorgen wij ervoor dat u deze gaat ontvangen.

U heeft keuze uit meerdere maten. Houd u er rekening mee dat alle foto's die u in vierkant formaat ziet, geleverd worden in maat 13x13 cm. Broer/zusfoto's zitten niet in het pakketje. Kiest u deze foto wel binnen een pakket dan wordt deze niet geleverd. De broer/zusfoto's kunt u als losse afdruk in vele formaten bestellen.

Wenst u een vergroting, kiest u dan het gewenste formaat. De vierkante foto's worden geleverd in maat 20x20/30x30/40x40/50x50 etc. naar keuze. De staande of liggende vergrotingen worden geleverd in maat 20x25/30x40/40x50/50x60 cm.

Bestelt u binnen de besteltermijn van 2 weken, want nadien kan er niet meer ingelogd worden! Na afloop van de besteltermijn zal ik de bestellingen van de gehele school gaan verwerken en kunt u ongeveer 14 dagen later uw bestelling via school verwachten. Dit is ook de levertijd van de digitale bestanden, indien u deze besteld heeft.

 

Ik wens u veel kijkplezier!
Esther Schog